SzBOK Általános Iskolai Tagintézménye    

",,,szeretettel közeledjetek!"      

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

„Öltözzön ünneplőbe a szív és a lélek…!”

Az ünnepi készület és lelki hangolódás tartalmas része volt a városi szavalóverseny idén is Ezen a hangulatos, téli délutánon a magyar költészet gyöngyszemei segítségével gondolhattuk át, kinek mit jelent és üzen a kis Jézus születése.

Tizennégy diákunk mutatta meg szavalatát a zsűri előtt.

Az 5-6. évfolyamon  II. helyen Simon Kristóf, III. helyen Oláh Angelika végzett. Tanáruk Benczéné Mátyási Katalin.

A 7-8. évfolyamon Gulyás Gerda I. helyezést és Fehérvári János III. helyezést ért el. Tanáruk Nyustiné Nagy Marianna.

Gratulálunk diákjaink teljesítményéhez!

Büszkék vagyunk rátok!

2019.december

 

 

 

Digitális Témahét

A Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskola alsó tagozata harmadszor jelentkezett a Digitális Témahétre. 2019.április 8-12. között volt robotbemutató, szabaduló szoba, QR-kód kereső játék a Költészet Napjával összekapcsolva, életre keltettük a színezőket a kisebbekkel. Ezen a héten még több digitális eszközt használtunk az órákon és egymást tanítva fórumot tartottunk a kollégákkal! 

Rendhagyó énekóra

2018. április 17-én egy igazán remek kis rendhagyó ének órát láthattunk és hallhattunk a Talamba együttes személyében. Ütős hangszereken szólaltatták meg az afrikai zenétől kezdve a latin-amerikai dallamokon és a különböző zenei kulturákon át a "kukás" zenéig, sajátos és elragadó humorral fűszerezve a közös együttlétet. A lehetőséget köszönjük első sorban Teréz Radics ének tanárnőnek, valamint a Filharmónia kulturális szervezőjének, Korponai Tibornak! A fotókat pedig László Bakti tanár úrnak! :)

KEPEK

Hírek